O nama

KITE D.O.O NOVI SAD

Kompanija KITE D.O.O NOVI SAD posluje sa orjentacijom na spoljnu trgovinu, odnosno zastupanje inostranih proizvođača na domaćem tržištu.

 

 

KITE D.O.O NOVI SAD  preuzela je kompletnu brigu o plasmanu John Deere mehanizacije na domaćem tržištu, kao i njeno servisiranje i snabdevanje rezervnim delovima. Interes za poljoprivrednu mehanizaciju John Deere nije stran domaćem tržištu, tradicija rada sa John Deere-om tradicija je svakog uspešnog poljoprivrednika. Svaki svoj poslovni potez kreiramo kroz prizmu potreba domaćeg tržišta, odnosno kupaca, koji čine osnovu svakog sadašnjeg i budućeg uspešnog poslovanja.

John Deere International sarađuje sa logističkim centrima, dilerskim kućama i predstavništvima lociranim u raznim zemljama, što obezbeđuje isporuku John Deere-ovih proizvoda kao i jaku vezu između dobavljača i potrošača i u narednom periodu eksploatacije po čitavom regionu.

Sektor prodaje poljoprivredne mehanizacije je organizovan po najvišim standardima ove multinacionalne kompanije usaglašavajuči se sa potrebama našeg tržišta. Prodajni tim kompanije KITE D.O.O NOVI SAD  čine visoko kvalifikovani stručnjaci iz oblasti poljoprivrede koji su raspoređeni po regionima.

Kao jedna od najbitnijih činjenica koja izdvaja kompaniju KITE D.O.O NOVI SAD  i smešta je korak ispred svih, svakako je postojanje kavalitetnog i visokostručnog sektora servisa i prodaje rezervnih delova.

Prodaja rezervnih delova je, uz pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga, najbitniji činilac logističke podrške prodaje novih mašina John Deere.

Veliki lager, potrošnih-brzofrekventnih delova (filtera, ulja i slično)  i širok spektar različitih delova,  su u službi kupca 24 časa dnevno, a 365 dana godišnje!

Snabdevanje KITE D.O.O NOVI SAD rezervnim delovima je brzo i efikasno, i to hitnim isporukama sa centralnog Evropskog lagera John Deere-a iz Nemačke.

Na bazi dugogodišnjeg iskustva prodaje rezervnih delova naš stručni kadar inženjera poljoprivredne mehanizacije vrši precizan odabir delova koji se uvek nalaze na lageru u Novom Sadu i dostupan je kupcima odmah!

KITE D.O.O NOVI SAD je jedini ovlašćeni servisni zastupnik poljoprivredne opreme John Deere na teritoriji Srbije. Servisni tim čine mobilne ekipe obučene u servisno-školskim centrima Nemačke, Holandije i Švajcarske. Opremljeni pokretnim servisnim radionicama sa specijalnim alatima u mogućnosti smo da Vam čak i na njivi pružimo tehničku podršku u svakom času.

Radno vreme u sezoni povećanog obima poslova u poljoprivredi usaglašavamo sa Vašim potrebama. Dežurni dispečar će u svako doba prihvatiti Vaš poziv i organizovati izlazak servisa do mašine.

Pored usluge održavanja, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo originalne rezervne delove, kako za nove tako i za stare mašine, koje možemo isporučiti u rekordnih 48 sati.

Ovakav način poslovanja izražava naš profesionalni i moralni pristup zajedničkom poslovanju sa ciljem da učinimo Vaš posao sigurnijim. Naši serviseri do detalja poznaju John Deere mašine i koristeći kompjuterski dijagnostički sistem za pronalaženje uzroka kvara i brzo i lako rešavaju tehničke probleme najkraćim putem.

Obećavamo izlazak servisa u roku od 24 sata i nudimo tehničku podršku kada Vam je najpotrebnija. Jedino što ne možemo obećati je bolje vreme u meteorološkom smislu, ali uz kvalitetno uzajamno poslovanje u oblasti tehničkog održavanja Vaših mašina možemo smanjiti njihov uticaj.

Vaš pouzdan partner.

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs