Predsezonska ponuda

Predsezonska ponuda

 Ako planirate nabavku novog kombajna u narednoj sezoni, molimo Vas da razmislite o najnovijim modelima JohnDeere kombajna.

Jedini ovlašćeni uvoznik i serviser John Deere mašina za Srbiju RTI doo, ima za Vas najbolju ponudu za nabavku kombajna, servisnu podršku licenciranih i obučenih servisera i stalno snadbevanje originalnim John Deere rezervnim delovima.

Posetite nas ili nas pozovite da Vas detaljno informišemo o svim povoljnostima predsezonske kupovine, uključujući i neverovatne popuste tokom trajanja predsezonske ponude.

Pronađite nas klikom


Kombajni

 BOGATA ŽETVA U REKORDNOM VREMENU

 

S-Series combine

Sada je najpogodnije vreme da razmislite o kupovni John Deere kombajna. Naša najnovija i nenadmašna tehnologija  u     kombajnima pružiće Vam maksimalnu produktivnost i niske troškove u žetvi.

 

  •  “ConnectedCombine”: Jedinstveni IT sistem koji sve parametre žetve i mašine prenosi bežičnim putem sa monitora kombajna na računar korisnika i/ili servisera.
  • S serija : Kombajni sa aksijalno postavljenom vršidbenom komorom i najvećim protokom biljne mase – univerzalna mašina za sitnozrne i krupnozrne kulture. 
  •  T serija: Slamotresni kombajn sa najboljom vršidbenom komorom na svetu, bubanj 660 mm i T rotor 800 mm.
  • W serija: Vrhunski kombajni sa slamotresima i bubnjem prečnika 660 mm, za najbolji kvalitet zrna i slame.
  • W440 : Najmanja serija slamotresnih kombajna, sa niskim troškovima korišćenja i održavanja.
  • Hederi serije 600 : Najbolje i najlakše podešavanje za različite useve i uslove.

 

Imamo za Vas najbolju ponudu za nabavku kombajna, servisnu podršku licenciranih i obučenih servisera i stalno snadbevanje originalnim John Deere rezervnim delovima. Posetite nas i iskoristite veliki popust tokom trajanja predsezonske ponude.

.

 

 Kontaktirajte Vašeg dilera.

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs