• 740A i 750A Sejalice

    Preciznost za maksimalne prinose

740A/750A

>Projektovane za najteže uslove rada uz najveće moguće performanse, 740A pneumatske sejalice za redukovanu obradu i svestrana 750A pneumatska sejalica, impresioniraju najvišim standardima preciznosti. Konvencionalna, minimum ili setva bez prethodne obrade – u svakom slučaju John Deere sejalice model 740A i 750A su pravi izbor za vas i to zbog:

  • Preciznog polaganja semena bez obzira na uslove
  • Visokih radnih učinaka uz izvanredan protok mase
  • Nižeg utroška radne snage i goriva uz povećanje profita
  • Pouzdanih radnih performansi, čak i sa velikom količinom žetvenih ostataka
  • Precizne kontrole dubine setvenog aparata
  • Naprednog upravljačkog informacionog sistema
  • Opcione podrške satelitske navigacije

740A Sejalica za setvu delimično pripremljenog zemljišta, sa dva diska

Visoki radni učinci uz malo angažovane snage

740A pneumatske sejalice za redukovanu obradu

Visoke radne performanse kako pri redukovanoj obradi tako i pri klasičnoj pripremi zemlje oranjem, predstavljaju zaštitni znak 740A John Deere sejalica uz izrazito niske zahteve za potrebnom snagom pogonskog traktora. To u praksi znači da vam čak i za sejalice od 9m radnog zahvata treba traktor od samo 96 kW (130 KS).

Kapacitet sanduka za seme od 2300 ili 3500L omogućava efikasno, non-stop sejanje za maksimalne učinke.

Dupli disk otvarači obezbeđuju glatku, brzu i bezbrižnu setvu sa novom John Deere 740A sejalicom. Diskovi otvarači su specijalno pozicionirani za efektivno ubrizgavanje semena, čak i pri visokoj količini žetvenih ostataka i teškim zemljišnim uslovima.

750A Univerzalna pneumatska sejalica

Kvalitet ispred svega

750A svestrana pneumatska sejalica

Svetski dokazana tehnologija sejanja sa malim angažovanjem snage pogonske mašine, kombinovana sa otvaračima koji omogućavaju ravnomeran rast biljaka uz visoke i stabilne prinose. Otvarači sa jednim diskom na John Deere 750A univerzalnoj sejalici, prihvaćeni su u celom svetu sa do sada preko 2 miliona prodatih komada. One omogućavaju preciznu setvu čak i kada se seje direktno na strnjištu.

Zahvaljujući robusnom varenom ramu, konstrukcija sejalice 750A uspešno dokazuje svoju snagu i robusnost i na najtežim terenima. Sa brzinom setve do 15km/h i maksimalnih 6m radnog zahvata i najveće parcele mogu biti posejane u rekordnom vremenu.

John Deere pneumatska sejalica dolazi sa radnim zahvatom koji štede vreme, gorivo i radnu snagu – nepobediva svestranost koja se isplaćuje iz dana u dan.

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs