• 5E Serija traktora

    Mali Džin

5E Serija

Traktor John Deere serije 5E zadovoljava sve potrebe malih proizvođača, a idealan je i za specijalne namene. Ukoliko ste mislili da je John Deere mašina namenjena samo za rad na velikim posedima, biće vam drago da čujete da smo model 5E dizajnirali i proizveli po najvišim svetskim standardima, a koristi se i za manji posed.

  • Pogonski agregat – Motor zapremine 2.9 l, 3 cilindra PowerTech M sa turbopunjačem i hlađenjem usisnog vazduha
  • Transmisija pogona – 9 brzina za napred i 3 brzine za vožnju u nazad, izbor modela snage 40 kW (55 KS), 48 kW (65 KS) ili 55 kW (75 KS)
  • Velika podizna moć hidrauličkog sistema, do čak 1.8 tona
  • Radijus okretanja je minimalan, a i upotreba komandne palice (joystick) za olakšan rad sa utovarivačem
  • Velik izbor načina kačenja za sve priključne mašine
  • Atraktivna standarna oprema – npr. svetla za maglu, zadnje radno svetlo, tegovi za zadnje točkove i blatobrani koji maksimalno obuhvataju točkove
  • Specijalizovani modeli – potražite našeg zastupnika kod koga ćete poručiti mašinu specijalno opremljenu prema vašim potrebama

Predstavljamo vam malog Džina

Sa traktorom John Deere serije 5E vaše sezonske, svakodnevne i specijalne radove obavljaćete sa lakoćom.

5 Serija traktora: 5E motor

Snažan i efikasan motor
Svi traktori serije 5E pogonjeni su novim 3-cilindričnim PowerTech M motorom zapremine 2.9l, sa sistemima za hlađenje usisnog vazduha i goriva. Integrisani turbopunjač povećava snagu motora uz poštovanje strogih Stage 3A standarda za emisiju štetnih gasova.

5 Serija traktora: 5E transmisija

Veliki izbor transmisija (menjača) kao odgovor na raznovrsne potrebe
Serija 5 nudi pouzdanu transmisiju sa 9 brzina napred i 3 u nazad za pogon na četiri i na dva točka. Sve brzine su sinhronizovane, a promena stepena prenosa je efikasnija sa Dry Dual spojnicom (kvačilo) čije lamele su obložene cerametallic materijalima. Kočioni sistem opremljen je samopodesivim kočionim diskovima potopljenim u ulju. Sistem ima osobinu samoizjednačavanja kočione sile na diskovima zadnjih točkova.

5 Serija traktora: 5E hidraulika

Robusna i precizna hidraulika
Svi modeli serije 5E opremljeni su tandem hidrauličkom pumpom, koja obezbeđuje 71 l/min za hidrauliku svih vaših priključnih mašina i hidrauliku traktora. Spoljni izvodi hidraulika (SCVs) kontrolišu se preko upravljačke palice a regulacija protoka je podesiva, te je precizna kontrola priključne mašine zagarantovana. Najbolje od svega je to što su modeli serije 5E kompatibilni sa utovarivačima John Deere. Kombinacija prednjih utovarivača John Deere i odličnih manevarskih sposobnosti traktora serije 5E savršena je za ovu vrstu poslova.

 

5E Serija traktora

 5E Serija traktora
Pogledajte video 

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs