Rezervni delovi

Svakoga dana vaša John Deere mašina pruža visoke performanse i da bi ostala u potpunosti funkcionalna, svi delovi moraju međusobno besprekorno funkcionisati. Zbog toga treba izabrati originalne John Deere rezervne delove konstruisane od strane inženjera JohnDeere-a i proizvedene specijalno za John Deere mehanizaciju. Perfektne performanse se mogu ostvariti samo ako se svi delovi precizno uklope sa individualnim zahtevima svakog John Deere modela. Tako se obezbeđuje vrhunski kvalitet i optimalna bezbednost.Ni jedan drugi alternativni deo ne ispunjava u potpunosti stroge John Deere standarde kvaliteta.

Rezervni delovi

John Deere je, u cilju što brže isporuke originalnih rezervnih delova, svojim partnerima izgradio Europen Parts Distribution Center (EPDC) u Bruchsal-u u Nemačkoj. EPDC raspolaže sa 48500 m2 pokrivenog magacinskog prostora. Sa 180 zaposlenih radnika i preko 200000 artikala na lageru, garantuje najkraće rokove isporuke originalnih rezervnih delova prema krajnim potrošačima.

Rezervni delovi i ostala oprema.

U startu originalni rezervni deo može da se učini za nijansu skuplji od alternativnih rezervnih delova koji se mogu naći na tržištu, ali kada se napravi prosta računica, pouzdanost i dugotrajnost originalnog rezervnog dela garantuju veće uštede u potrošnji goriva i pouzdanosti mašine. Lako se može izračunati da je originalni rezervni deo u svakom slučaju isplativiji za vlasnika. Vrhunski kvalitet izrade, te laka i brza montaža, garantuju maksimalnu pouzdanost i ekonomičnost vaše mašine, a smanjuje se zaustavno vreme koje u sezoni jako skupo košta.

Dakle, ako želite da vaša mašina i posle dugog niza godina eksploatacije radi kao prvog dana kada ste je kupili savetujemo da je u vašem interesu da koristite originalne rezervne delove, jer kupovina originalnih rezervnih delova je mala investicija koja se višestruko isplati.

KITE D.O.O. kao ekskluzivni uvoznik, distributer i serviser za John Deere se trudi da svojim poslovnim partnerima izađe u susret po pitanju brzine isporuke rezervnih delova. Potrošni materijal i frekventni rezervni delovi se nalaze na našem lageru tokom cele godine, a delove koje nemamo na legeru možemo dobaviti u najkraćem roku.

Za sve vaše potrebe možete se obratiti iskusnom timu naše firme, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti ponudom ili obezbediti tražene rezervne delove.

 

Sektor rezervnih delova

KITE D.O.O.

Bulevar Slobodana Jovanovića 4

21000 Novi Sad

Tel/fax: 021/400-525

www.kitedoo.rs

rezervnidelovi@kitedoo.rs

 

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs