Servis

Servis John Deere u Srbiji

Mehanizacija John Deere je poznata po zavidnom kvalitetu i visokoj pouzdanosti. Ove osobine se temelje kako na visokom kvalitetu materijala u procesu izrade, najnovijim tehničkim rešenjima i završnoj kontroli - tako i na odličnoj tehničkoj podršci. Bilo da se radi o redovnom - periodičnom servisiranju ili potrebi za ozbiljnjom popravkom, na teritoriji Srbije, KITE D.O.O. kao generalni zastupnik vam stoji na raspolaganju. Naša servisna radionica se nalazi u Titelu i opremljena je po najstrožijim tehničkim standardima. U radionici pružamo usluge:

 - remonta motora
 - remonta menjača
 - popravku hidraulike i elektronike
 - kao i sve ostale složenije servisne popravke koje obavljamo na brz i efikasan način, u mogućnosti smo da posredstvom svojih mobilnih ekipa uradimo manje složene zahvate na licu mesta kod vlasnika mehanizacije

Organizacija servisa KITE D.O.O.

Na osnovu intenzivne poslovne saradnje sa Centralnim Servisom u Nemačkoj, posedujemo najnovije informacije koje nam omogućuju da preko svojih mobilnih ekipa obezbedimo profesionalnu podršku tj. minimalni zastoj i maksimalno zadovoljstvo korisnicima naših usluga. Naš tim broji 20 servisera obučenih u servisnim centrima u Nemačkoj. Podrška mobilnim ekipama su 12 automobila opremljenih kao servisne radionice. Radionica nam je snabdevena svim neophodnim specijalnim alatima i softverskom podškom. Na telefonski poziv, uz tehniški savet obezbedite rezervaciju za termin u radionici ili zakažite dolazak servisne ekipe. Za vreme sezone poljoprivrednih radova, naši telefoni su dostupni i izvan radnog vremena.

KITE D.O.O NOVI SAD

Bulevar Slobodana Jovanovića 4
21000 Novi Sad
Telefon: +381 (0) 21 - 400-525, 400-255
Fax: +381 (0) 21 - 400-850
office@kitedoo.rs